Lilypie 5th Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Thursday, December 15, 2011

Rekabentuk Tangga Yang Unik, Kreatif & Menarik..

Salam,
Hari ini ummi berblog walking.. then terjumpa satu blog yang ada share info pasal tangga-tangga yang sangat unik, kreatif dan menarik.. Kat bawah ni, ummi sharekan rekaan-rekaan tangga yang unik dan kreatif yang telah berjaya dicipta oleh orang-orang yang mempunyai daya inovasi yang sangat tinggi.. Kagum betol lah..

TANGGA DAN RAK



Tangga pattern camni ummi dah pernah tengok kat dalam tv dan majalah... Memang smart kan? Ummi kurang minat sket, sebab rasa macam tak best pulak bila pijak tangga tu, buku kat bawah.. Rasa macam pijak ilmu pulak.. tu pendapat ummi la.. Tapikan.. En. Bb suka pulak.. heheh

TANGGA TERAPUNG




Ha, yang ini unikkan..cantik pun cantik.. Tapi macam bahaya sket untuk kanak-kanak.. Orang tua pn bahaya jugakla.. ehehhe

TANGGA ARTISTIK


Yang ni, ummi rasa biasa-biasa jek.. Tapi tak tau la orang lain.. Yekla mata ummi ni mata akaun.. Bab-bab art ni tak pandai sangat nak menilai.. hehe

TANGGA KACA


Owh.. tidak.. tangga ini ummi sangat tak suka.. sebabnya pada ummi la kan... bahaya woo.. anak-anak terlanggar ke.. Pecah.. Huhhh.. Ngeri2.. tapi mesti dia buat pakai kaca bermutu tinggi kan? Apepun.. Ummi tak gemar.. Kaca tetap kaca kan.. takot...

TANGGA JIMAT RUANG


Alalala.. tecik nye tangga ni.. Pastu bersepah-sepah pulak.. kalau nak cepat.. boleh tersadung kaki woo.. hehe..

TANGGA BERALUN


Ha, ummi dah jatuh cinta dengan tangga pattern ni... Walaupun ummi tak paham langsung reka bentuk nya.. Tapi ummi suka.. Cantik.. Kalaulah dapat buat kat rumah ummi,, bestnya.. Berangan sampai lebam la gamaknya.. hahah
TANGGA LALUAN KERUSI RODA

Ummi sangat bersetuju sekiranya tangga macam ni disediakan untuk orang yang menggunakan kerusi roda.. Cantikkan.. Ummi selalu tengok kalau kat shopink complex orang berkerusi roda atau parent yang bawak stroller macam susah sket.. Nak naik esculator macam bahaya.. Terpaksa la mereka naik lift.. Biasanya lift kan dekat hujung2 bangunan.. Kalau buat tangga camni, bagus kan..??

TANGGA GELUNGSUR

Ha, tangga ni.. Of course En. Q sanggaaaatttt suka okies.. Mana tak nya.,, Siap gelungsur bagai.. Ummi pun suka jugak.. Bila nak turun tingkat bawah jek.. jap jek dah sampai.. ehehe.. Tapi rasanya tak larat kot.. Sebab confirm En. Q akan turun naik berjuta-juta kali sehari.. haha.. Penat den nak kejar die.. hehheh


Sumber Asal Dari Kreatif: Rekabentuk Tangga Yang Sangat Menarik & Unik

No comments:

Post a Comment