Lilypie Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie 5th Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie 1st Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, March 11, 2011

Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!!

Salam,
Pagi-pagi Jumaat yang indah dan mulia ini, ummi nak join GA yang Kak Zura buat..
Sape2 nak join click kat banner yek..


GA ni berlangsug dari 11 Mac 2011 hingga 30 Mac 2011

Syarat-syarat nye:

~ mestilah follower blog ini ...
~kalau nakkan dua kali undian rajin2lah follow blog yang nie jugak!...
~buat entry dengan tajuk "Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume!!!" ...
~Copy then Letakkan banner Habib kt atas tu kt entry korang...
~Link kan balik ke blog ini...
~Di bahagian komen sila namakan id follower, link entry anda dan tuliskan samada anda follow blog ini sahaja atau blog ini juge... contohnya...


Hadiahnya?

3 pemenang utama akan menerima FM dari 3 buah negara yang berbeza dan 3 buah negeri yang berbeza...


Ha, menarik tak? ummi suke... ummi suke.. 
Habib, kalau ummi tak terpilih, ummi nak jugak FM tu boleh? hehehe..
So, jom reramai join GA ni yek..

Wish gud  luck untuk sume..

2 comments:

  1. okeh Umi Q...sudah pass lesen..gud luck k!

    ReplyDelete
  2. Ok kak.. tq.. takde ke FM untuk early bird.. hehe

    ReplyDelete