Lilypie Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie 5th Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie 1st Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 11, 2011

Kalau dah tido....

Salam,
Aku rase sejak 2 3 hari ni, aku semakin ghairah nak berblog.. hehe.. Hope mood ni kekal untuk selama2nya,, Untuk sepanjang hayat aku,, Supaya aku leh share tentang isi hati aku, tentang kasih sayang aku pada Syairi dan ayah beliau, tentang kehidupan aku dan segala-galanya,, Aku nk cite pasal anak teruna aku yang sorang tu,, Alhamdulillah sejak Syairi lahir, tido malam die tak pernah meragam.. Baik sangat. Aku memang dah ajar die tdo awal. Paling lambat pon die tido dalam kul 10.30 malam. Pastu sampai ke pagi die tido.. cume ade la 2 3 kali semalam die bangun nak susu,, tu pun tak dela die menangis ke ape. lagipun die breasfeed. sambil baring pn bole. so, takde mengganggu aku pong. pastu kalau die tido,, macam2 aksi la die wat.. kadang2 aku tengok macam die letih sangat,, aku suke btol cium2 die waktu die tdo.. hehe..Chumel aje.. Aku rase pattern die tido same dengan aku n tido.. Lasak.. hehe..






4 comments:

  1. hehe... mane tak tumpah kuah kalau ke nasi kak.. =)

    ReplyDelete
  2. mmg sgt cute! nampak kusyuk tul dia tidor

    ReplyDelete
  3. Hehe... tu la kak.. macam kerja keras jek tido..

    ReplyDelete